Екс бос на Реал: Роналдо и Бейл ще напуснат клуба


Екс бос на Реал: Роналдо и Бейл ще напуснат клуба
Снимка: Иван Йочев

1882 0

Бившият президент на Реал Мадрид Рамон Калдерон изрази увереност, че лятото двете звезди на тима - Кристиано Роналдо и Гарет Бейл, ще си тръгнат от клуба.

Слуховете свързваха двамата с трансфер в Манчестър Юнайтед. Офертата на "червените дяволи" за уелсеца беше отхвърлена миналото лято. Някои издания свързаха Роналдо с преминаване и в ПСЖ.

Калдерон, който бе президент на "Кралския клуб" от 2006 до 2009 г., заяви пред "ESPN": "Имам впечатлението, че всичко е възможно в случаите на Роналдо и Бейл".

"И двамата играчи не казват нищо относно това какво ще правят в края на сезона, това е защото искат да изчакат края му и да видят какво ще се случи в Реал. Топ играчите винаги могат да преминат в ПСЖ, Манчестър Юнайтед или Сити, Байерн и дори Челси. Само тези клубове могат да подпишат с играчи от такъв калибър", посочи Калдерон.

"Юнайтед определено е заинтересован от привличането и на Бейл, и на Роналдо. Но тъй като това ще бъде много сложно да ги вземе в един трансферен прозорец, то напълно е вероятно, че само един ще премине на "Олд Трафорд". Разбира се, че е възможно", завърши бившият бос на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички