Трансфер на Гарет Бейл? Реал Мадрид предлага нов договор на уелсеца


Трансфер на Гарет Бейл? Реал Мадрид предлага нов договор на уелсеца

3881 0

Голямата звезда на Реал Мадрид Гарет Бейл е получил предложение за нов договор с "кралския клуб", информират медиите в Испания.

Ръководството на тима е решено да сложи край на спекулациите около името на уелсеца, след като е бил направен контакт с представителите на играча за ново, подобрено предложение към бившия ас на Тотнъм.

В момента възнаграждението на Бейл е между 8 и 10 милиона евро, като се очаква в новия му контракт то да надвиши 12 милиона. Реал Мадрид иска да обвърже играча до лятото на 2022 година, подготвяйки се за прехода към ерата след напускането на Кристиано Роналдо.

Освен това ръководството на тима ще се опита да поднови договорите на почти всички свои титуляри заради наложеното трансферно ембарго от страна на ФИФА. По този начин клубът ще се предпази от оферти към играчи с изтичащи след година, година и половина договори. Както е известно, подобен тип играчи се обезценяват на трансферния пазар. Именно по този начин Тони Кроос беше привлечен срещу скромните за футболист от неговата класа 25 милиона евро.

Интерес към Бейл има от страна на Манчестър Юнайтед, но желанието на самия играч е да остане на "Сантяго Бернабеу" и да поеме диригентската палка след напускането на Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички