Бивш съотборник на Ибрахимович: Той имаше страхотно влияние върху играта ми


Бивш съотборник на Ибрахимович: Той имаше страхотно влияние върху играта ми
Снимка: Getty Images/Guliver

1331 0

Бившият съотборник на Златан Ибрахимович в Милан Кевин-Принс Боатенг заяви, че шведът е имал страхотно влияние върху играта му. Ибрахимович бе част от Милан между 2010-та и 2012-та година, където се засече с Боатенг и двамата спечелиха титлата в Серия А през сезон 2010/11. И двамата играчи дойдоха преди началото на въпросния сезон и се превърнаха в основни футболисти в тима, реализирайки общо 31 гола помежду си.

Затова сега бившият ганайски национал призова Милан да задържи шведския ветеран. „Милан трябва да запази Ибрахимович, той знае как да направи разликата. Беше ми доста лесно да играя с него, веднага се разбрахме помежду си. Той иска много от съотборниците си, но ми предостави много пространство на терена, даде ми смелост, за която мечтаех. Той беше чудесен партньор на игрището. Той критикуваше всички, които не успяваха да си спрат топката добре или правеха пропуски пред вратата, но по този начин той даваше съвети“, каза Кевин-Принс Боатенг пред „Скай Спортс Италия“.

В момента ганайският футболист е част от тима на Бешикташ, където е под наем от Фиорентина. Между януари и юни 2016-та година той изкара втори период в тима на Милан. А ето какво каза един от бившите наставници на Златан Ибрахимович за периода му в Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички