Единственият човек, който може да замени Кристиано в Реал Мадрид


Единственият човек, който може да замени Кристиано в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

5505 0

В Реал Мадрид като че ли се примириха с факта, че Кристиано Роналдо ще премине в Ювентус, въпреки че Флорентино Перес повиши офертата за нов договор на португалската мегазвезда. И ръководството на тима вече се опитва да задвижи транфера на най-голямата си трансферна цел не само това лято, но и през последните няколко години - суперзвездата на ПСЖ и Бразилия Неймар.

От години насам Флорентино Перес се опитва да привлече нападателя. Първо не успя да се договори със Сантош, след като Барселона успя да го отмъкне под носа на "белия балет", и то при доста съмнителни действия, които после станаха обект на разследване от страна на испанските власти. Трансфер директно от Барселона беше немислим, а надеждата на Перес е, че добрите му отношения със собствениците на ПСЖ ще окажат влияние и той ще успее да го договори. 

Строителният магнат е наясно, че трябва да счупи трансферния рекорд и е готов за това, но има два проблема за привличането на Неймар. Първият е Световното първенство по футбол - ако Бразилия спечели турнира, то ПСЖ със сигурност няма да го продаде, като се има предвид, че за Неймар ще се говори като за най-добър на планетата.

Освен това самият нападател предпочита да заиграе в Мадрид, но едва от лято 2019. След Световното той предпочита да остане в настоящия си отбор.

ПОСЛЕДНАТА МОЛБА НА РЕАЛ КЪМ КРИСТИАНО

В Реал Мадрид обаче са наясно, че единственият играч, който може да замени Роналдо на футболния терен, както и извън него от маркетингова гледна точка, е именно Неймар. И Флорентино Перес ще направи и невъзможното, за да го спечели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички