Еден Азар се чувства "на седмото небе" от щастие в Реал Мадрид


Еден Азар се чувства "на седмото небе" от щастие в Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

3082 0

Новата звезда на Реал Мадрид Еден Азар за пореден път изрази радостта си, че има възможността да тренира под ръководството на Зинедин Зидан. Белгиецът многократно е заявявал, че Зизу е неговият идол от детството му.

"Като дете мечтаех един ден да облека фланелката на Реал Мадрид. Когато от Реал почукат на вратата, ти може да направиш само едно нещо - да я отвориш. В Челси прекарах незабравими години, но тук съм на "седмото небе" от щастие. Един от идолите ми - Зинедин Зидан, на който имах постер в стаята си, сега имам възможността да играя под негово ръководство", сподели Азар пред Corriere della Sera.

Той одобри трансфера на своя сънародник Ромелу Лукаку в Интер. "Той е невероятен играч, който много добре знае как да се адаптира към играта. Той ще отбележи много попадения, а това е много важно за един нападател. Ще е грешка обаче да съдим по него само по това, тъй като умее и много други неща на терена". 

Междувременно се появи информация, че от ПСЖ са се свързали с Реал за евентуален трансфер на Неймар - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички