Еден Азар с първи думи след мечтания трансфер в Реал Мадрид


Еден Азар с първи думи след мечтания трансфер в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

6249 0

Новото попълнение в тима на Реал Мадрид - Еден Азар, сподели първите си думи след официалното потвърждение, че ще играе на "Сантяго Бернабеу" през идния сезон. Белгиецът заяви, че това е била неговата най-голяма мечта, но подчерта, че решението да напусне Челси е най-трудното, което някога е взимал.

"Вече знаете, че аз ще се присъединя към Реал Мадрид. Не е тайна, че това бе моя мечта да играя за тях, откакто бях младо момче и вкарах първия си гол. Сега клубовете стигнаха до споразумение, надявам се да ме разбирате, че трябва да предприема следващата стъпка, както всеки един от вас трябва да направи, когато има възможността да постигне своите мечти", заяви Азар в социалните мрежи.

"Да напусна Челси бе най-голямото и трудно решение, което към взимал някога в моята кариера. Сега искам да заявя открито едно нещо, което винаги е било пределно ясно за мен - наслаждавах се на всеки момент в Челси и никога не съм обмислял, нито бих напуснал тима за друг клуб", добави още той.

Договорът на играча с Реал Мадрид ще бъде за период от 5 години - до 2024 година, като белгиецът ще бъде представен официално на "Сантиаго Бернабеу" на 13 юни. Сумата, за която ще бъде привлечен Азар, може да нарасне до рекордните 130 млн. паунда.

Еден Азар ще се превърне и в най-скъпоплатения играч на Реал Мадрид, а каква ще бъде умопомрачителната му заплата - разберете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички