Eден Азар се превръща в най-скъпоплатения играч на Реал Мадрид, готвят му 73 хил. долара дневно


Eден Азар се превръща в най-скъпоплатения играч на Реал Мадрид, готвят му 73 хил. долара дневно
Снимка: Gulliver/GettyImages

10388 0

Еден Азар е напът да се превърне не само в най-скъпия трансфер в историята на Реал Мадрид, но и в най-скъпоплатения играч на "Сантяго Бернабеу" към наши дни. "Белия балет" е готов да изплаща месечна заплата на белгиеца в размер на 400 хиляди паунда - сума, която надхвърля заплатите на всеки един играч в Кралския клуб.

Това на практика означава, че Азар ще прибира по 20,8 млн. паунда годишно, 1,7 млн. на месец, 57 хиляди (73 хил. долара) на ден, 2 380 на час или... по 40 паунда на минута. С подобна заплата крилото спокойно може да си купува чисто нова кола на всеки два дена - лукс, който си позволява бившата звезда на Реал Мадрид и любител на луксозните коли Кристиано Роналдо.

В четвъртък английската телевизия "Sky Sports" информира, че Челси и Реал вече са се договорили за трансфера на Азар. За момента обаче няма официално потвърждение на дългоочакваната новина. Междувременно от Реал Мадрид вече продават тениски на Азар в Испания с любопитен номер (подробности вижте тук).

Съотборникът на Еден Азар в националния отбор на Белгия - Кевин Де Бройне, обаче заяви твърдо, че не може да се очаква трансфер на Азар в Реал Мадрид в следващите дни. Защо - разберете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички