Дънното дерби в Примера наелектризира с драма


Дънното дерби в Примера наелектризира с драма
Снимка: Getty Images/Guliver

1061 0

Опашкарите в Примера дивисион Леванте и Гранада се сбориха сериозно в сблъсъка помежду си, закриващ 24-ия кръг на първенството. В мач с 3 червени картона Леванте надделя, но драмата не бе само в картоните, а в няколко моменти на мача.

Гостите от Гранада успяха да поведат, след като получиха дузпа в 13-ата минута за игра с ръка на Роберто Камараса. Ел Араби не сгреши от бялата точка и вдигна градуса на двубоя.

Валенсианци се вдигнаха едва в края на първата част, но не успяха да върнат гол пасива. Драмата

започна в 72-ата минута, когато Адриан Колунга спъна отзад Барал и остави Гранада с 10 души на терена след втори жълт картон.

10 минути преди края на редовното време Ел Араби тръгна да излиза след смяна, но се забави умишлено. Това накара Иван Рамис да му скочи и двамата се сдърпаха, заради което бяха изгонени. Наложи се двата тима да се "разправят" 10 срещу 9 в полза на Леванте.

Домакините се върнаха в мача чак в 88-ата минута, когато Роберто Камараса изненада вратаря от далечна дистанция. В 4-ата минута от 5-минутното продължение драмата взе своя връх. Тогава Давид Барал стреля по диагонал и донесе обрата на Леванте, за радост на публиката на "Сиудад де Валенсия".

С победата Леванте измести Гранада от 18-ата позиция и с 22 точки се намира на пункт от спасителното 17-о място. Гранада остана предпоследна с 19 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички