Драмата с Икер Касияс приключи


Драмата с Икер Касияс приключи

2936 0

Капитанът на Реал Мадрид Икер Касияс окончателно напуска клуба. Това стана ясно преди минути след края на преговорите между двете страни по прекратяване на договора на легендата с "кралете".

Късно снощи се появи сериозен проблем пред преминаването на вратаря в Порто, където ще получава между 2.5 и 3.5 милиона евро твърда заплата. Това щеше да доведе до разлика от поне 10 милиона с възнаграждението му в Реал, като самият вратар настояваше да получи всичките 15 милиона, които клубът му дължи в следващите 2 години.

Днес двете страни се срещнаха на нови преговори, като в крайна сметка испанският национал ще премине в Порто, а предложението на Флорентино Перес е клубът да покрие разликата в заплащането му в следващите две години.

"Кралете" отмениха днешното изпращане на Икер Касияс, което трябваше да се проведе на "Сантяго Бернабеу". То беше насрочено за утре, но според "Diario Bernabeu" вратарят е отказал предложението и иска да бъде свикана само пресконференция, на която да обяви официално раздялата си с клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички