Трансферът на Касияс се провали?


Трансферът на Касияс се провали?

1291 0

Капитанът на Реал Мадрид Икер Касияс може и да остане в клуба засега, информира "Marca". Причината за това е неразбирателство в последния момент между ръководството на тима и легендата под рамката на вратата.

Вчера Сан Икер, както е популярен стражът в цяла Испания, пристигна на "Валдебебас" и проведе последни разговори с ръководството на тима. Той е поискал сериозна неустойка, за да прекрати договора си. Въпреки първоначалните индикации, "кралския клуб" е отказал да я изплати.

Това е причината и за възможността за провал на преминаването на играча в Порто. Португалският клуб може да му дава едва 2.5 милиона евро, което е близо три пъти по-малко от настоящото възнаграждение на Касияс. Поради тази причина той иска поне 10 милиона от тези, които му дължат от Реал, ако изпълни договора си.

За днес в 14:30 часа българско време беше планирано специално изпращане на Касияс, но в крайна сметка съществува вариант то да не се осъществи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички