"Дори Господ нямаше да го издържи" - журналист упрекна Жоао Кансело от Барселона


"Дори Господ нямаше да го издържи" - журналист упрекна Жоао Кансело от Барселона
Снимка: Getty Images

8499 0

Десният краен бранител на Манчестър Сити, който в момента играе в Барселона под наем до края на сезон 2023/24 - Жоао Кансело, бе упрекнат от журналист, че има проблем с поведението си.

*Португалецът акостира при "гражданите" през лятото на 2019-а година (от Ювентус) и първоначално беше титуляр в състава на Хосеп Гуардиола, но постепенно започна да получава по-малко игрови минути и впоследствието се стигна до временни трансфери в Байерн Мюнхен и Барса.

"Дори Господ нямаше да го издържи!"

"Вече сме го обяснявали няколко пъти - той има проблем с поведението! Ако има нещо, което Пеп Гуардиола не понася, това е лошото отношение и наднорменото тегло", заяви испанецът Лу Мартин, цитиран от "Goal".

Жоао Кансело и Хосеп Гуардиола

"Поведението на Кансело не беше правилно, въпреки че като футболист разполага с изключителни качества. Същото се беше случило с него и във Валенсия - той не си тръгна, защото играеше лошо - тръгна си, защото дори Господ нямаше да го издържи!".

През настоящата кампания Шави редовно гласува доверие на десния бек - той е записал 28 мача във всички турнири, в които се е отчел с 3 гола и 4 асистенции.

"Докато играе за Барса няма да има проблем. Но в деня, в който спре - тогава характерът му ще излезе на преден план. Когато няма конкуренция на поста си, това не се случва. Но в Сити е различно, защото там има много качествени играчи", каза още Мартин.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Защо го правите?" - раздразнен Френки де Йонг смълча журналистите и отрече всички слухове!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички