Докато Реал Мадрид се ослушва: ПСЖ вече има готова оферта за Серхио Рамос


Докато Реал Мадрид се ослушва: ПСЖ вече има готова оферта за Серхио Рамос
Снимка: Getty Images/Guliver

1133 0

Бъдещето на капитана на Реал Мадрид Серхио Рамос на "Сантиаго Бернабеу" не е никак сигурно, въпреки че самият футболист, наставникът на "кралския клуб", както и привържениците искат неговият договор да бъде подновен.

Големият проблем, както е известно, възниква оттам, че в Реал имат политика да предлагат само 1-годишен нов договор на футболисти над 30 години (изключение е правено само за Кристиано Роналдо в близкото бъдеще). 34-годишният Рамос обаче вярва, че предвид формата, представянето си и заслугите през всички тези години в Реал, той заслужава поне 2-годишен договор.

Испанското издание AS пише, че в администрацията на Реал виждат Рамос по-скоро по-далеч от клуба, отколкото в него, въпреки че тимът би понесъл огромен удар без капитана си и ще трябва да търси подобаващ заместник. Интерес към самия Рамос не липсва, като той е считан за един от най-добрите на позицията си за всички времена.

Френският шампион ПСЖ изглежда най-заинтересован, като AS дори посочва условията, които парижани ще предложат на Рамос - 3-годишен договор с по 20 милиона евро заплата на сезон. Все пак, офертата ще бъде отправена на 1-ви януари 2021 година, когато бранителят ще може свободно да преговаря, тъй като договорът му изтича през лятото на 2021 година (30 юни).

А в последния мач на Испания Серхио Рамос записа един рекорд, но и пропусна да изравни такъв на Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички