Добрите взаимоотношения между Реал и Юнайтед приключиха


Добрите взаимоотношения между Реал и Юнайтед приключиха

2563 0

Добрите бизнес взаимоотношения между колосите на световния футбол Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед са пред окончателен срив и причината е Давид Де Хеа, категорични са в Испания.

Флорентино Перес е бесен на ръководството на "червените дяволи" заради начина, по който протече сагата с испанския вратар, опитите на Ед Уудуърд и Луис Ван Гаал да изнудват и национала, и Реал, както и от забавената документация по трансферите на Де Хеа и Кейлор Навас. 

ИСТИНАТА ЗА ПРОВАЛЕНИЯ ТРАНСФЕР НА ДЕ ХЕА

През годините двата клуба установиха много добри взаимоотношения, но Перес се е заканил да преустанови всякакви контакти и да скъса всички връзки с Манчестър след сагата с испанския вратар. 

Освен това Реал Мадрид няма да използва правото си на сделка за Де Хеа през януари, а ще разчита вратарят сам да избере "кралския клуб". 

ОБРАТ: ДЕ ХЕА ПОДПИСВА С ЮНАЙТЕД

Ситуацията около преминаването на бившия играч на Атлетико на "Сантяго Бернабеу" обаче се усложни, след като той е готов да поднови договора си с Манчестър заради заканата на Луис Ван Гаал да го държи извън отбора. Желанието на Де Хеа е да играе на Евро 2016, но това е невъзможно, ако не е титуляр за "червените дяволи". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички