Капитанът на Реал окуражи Де Хеа след проваления трансфер


Капитанът на Реал окуражи Де Хеа след проваления трансфер
Снимка: Gulliver/Getty Images

2660 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос коментира проваления трансфер на Давид Де Хеа в испански колос.

Както е известно, "белия балет" и Манчестър Юнайтед се разбраха за параметрите по преминаването на стража на "Сантяго Бернабеу", но английският тим забави много документацията и в крайна сметка до официална сделка не се стигна. 

ЗАЩО ОДИСЕЯТА С ДЕ ХЕА СЕ ПРОВАЛИ ГРАНДИОЗНО

Рамос се опита да бъде съпричастен с колегата си в националния отбор на Испания и беше категоричен, че тепърва предстоят хубави емоции за Де Хеа. Също така той сподели, че вратарят трябва да продължи да се труди усърдно, за да запази вече спечелената позиция на един от най-добрите вратари в света. 

ОФИЦИАЛНАТА ПОЗИЦИЯ ЗА ПРОВАЛЕНИЯ ТРАНСФЕР НА ДЕ ХЕА

"Не съм говорил с Давид и не знам какво е неговото мнение и оценка за случилото се, но животът продължава. Никой не е умрял, няма летален изход. Давид е длъжен да поддържа нивото си и да остане един от най-добрите в света, пък трансфери ще има и друг път. Той изпраща трудно лято, тъй като трябваше да направи някои избори за себе си и своето семейство", сподели Рамос. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички