Джуд Белингам дирижира нова победа на Реал Мадрид (ВИДЕО)


Джуд Белингам дирижира нова победа на Реал Мадрид (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

2419 0

Реал Мадрид спечели домакинството си на Осасуна от деветия кръг на Ла Лига с 4:0. Това бе и четвърти пореден успех за "кралете" във всички турнири. 

Отново в големия герой за победителите се превърна лятното попълнение Джуд Белингам. Англичанинът откри и удвои преднината на домакините в 9-ата и 54-ата минута, а останалите попадения бяха дело на Винисиус в 65-ата минута и на Хоселу (70'). 

Резултатът можеше да набъбне допълнително, но испанецът пропусна дузпа в 84-ата минута. В крайна сметка Реал Мадрид постигна осмата си победа в Ла Лига от началото на сезона. Тимът е първи и му предстои гостуване на Севиля след международната пауза. 

Гостите отново записаха негативен резултат и сега заемат 10-о място с 10 точки. Пред тях предстои домакинство на Гранада. 

Video edited on Kapwing

Преди мача

Карло Анчелоти отново няма да може да разчита на куп футболисти, повечето от които са контузени - Алаба, Гюлер, Куртоа и Милитао, докато Начо Фернандес е наказан. За гостите с травми са Гарсия, Гомес и Мохика. 

Реал Мадрид е в страхотна домакинска форма и не е губил официален двубой от април, когато Виляреал се наложи с 3:2 като гост. През този сезон клубът бе изцяло безгрешен, но не показа нужното ниво срещу Атлетико Мадрид. 

Осасуна пък имаше шансове за европейските клубни турнири, но загуби квалификацията за Лига на конференциите от Клуб Брюж и отново остава само в Испания. Тимът бе в серия от 5 срещи без победа, но за последно би като гост Алавес с 2:0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички