СНИМКА: Барселона изцяло промени концепцията на екипите си


СНИМКА: Барселона изцяло промени концепцията на екипите си
Снимка: Getty Images/Guliver

2448 0

През последните години Барселона показа завидна дръзкост при избора на втори екип за отбора, залагайки на гама от светли цветове, варираща между синьо, зелено, розово и всякакви вариации от тези цветове. Много от феновете се подиграваха на този избор, но фланелките за гостувания на каталунците са едни от най-добре продаващите се в световния футбол. 

"Блауграна" обаче зачеркна този стил и мина в друга крайност - изцяло черни екипи за гостуване. Каталунците официално представиха новата екипировка за гостуване, като изработката на "Найк" прилича много на екипите на Атлетико, с които мадридчани играха през 2017 година. Изненадващо или не, Найк е изработил и екипите на "дюшекчиите" за въпросния сезон.Логата на клуба и рекламодателите ще са в златисто, което важи и за яката на фланелката. 

За последно Барселона игра в черно през сезон 2011/12, като сезонът не беше сред най-успешните на тима. "Блауграна" загуби битката за титлата в Испания от Реал Мадрид и не успя да защити титлата в Шампионска лига. Това беше и последният сезон на Хосеп Гуардиола начело на клуба. 

Междувременно, кризата в следствие на коронавирус пандемията сериозно влия върху клуба, като се появиха информации, че заради икономическата реалност Барселона не може да задържи един от титулярите си (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички