Дел Боске: Пике имаше разрешение да иде на дискотека


Дел Боске: Пике имаше разрешение да иде на дискотека

1366 0

Селекционерът на Испания Висенте дел Боске за пореден път защити бранителя на отбора Жерар Пике. За последно футболистът на Барселона бе забелязан да излиза пиян от дискотека в град Хихон след победата на Ла Фурия над Словакия с 2:0.

"Пике имаше разрешение да отиде. Това не ме безпокои", отсече Дел Боске, цитиран от Cope. Наставникът вече се изказа в подкрепа на Пике, който бе освиркван през целия мач със словаците.

Неговият бивш съотборник в Барса Педро Родригес също защити Пике, като каза, че той е предан на националната фланелка и се раздава напълно за нея, затова не бива да бъде освиркван.

"Не ми харесва това да става по адрес на професионалист, който е предан на цветовете на тази фланелка. Всички ние поддържаме Жерар. Лошо е, когато те освиркват у дома, но Пике притежава силен характер", каза Педро.

Футболистът е освиркван най-вече за изказванията му по адрес на Кристиано Роналдо, както и за това, че винаги се е обявявал за независимост на Каталуния от Испания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички