Давид Вия: Барса и Сити са много равностойни


Давид Вия: Барса и Сити са много равностойни
Снимка: Gulliver/Getty Images

2127 0

Давид Вия заяви, че очаква много оспорван мач между Барселона и Манчестър Сити и не може да определи кой ще излезе победител от двубоя. Двата тима се изправят един срещу друг в осминафинален сблъсък от Шампионската лига, а Вия сподели и очакванията си от предстоящото дерби.

"Манчестър Сити и Барселона са два от най-добрите отбори в света. Те разполагат със страхотни състезатели и съм сигурен, че ще направят много добър мач", заяви испанецът.

Според него, каталунците в момента са в много добро състояние: "Мисля, че Барселона играе добре, но няма резултати. Сега отборът е в отлична форма. Печелят мачове, близо са до Реал Мадрид и победиха Атлетико - изключително труден отбор за преодоляване".

Въпреки това, Давид Вия е на мнение, че "гражданите" имат големи шансове срещу своя противник: "Сигурен съм, че Мануел Пелегрини и помощниците му познават Барселона много добре. Когато срещаш такива отбори, трябва да си сигурен, че си ги затруднил максимално, за да опиташ да вземеш предимство."

Давид Вия беше част от състава на Барселона дълго време, като след това премина в Атлетико (Мадрид). В момента испанецът се състезава за Ню Йорк Сити, който е сателит на шампиона на Англия - Манчестър Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички