Даниел Алвеш разкри какъв съвет е дал на Лионел Меси за бъдещето му


Даниел Алвеш разкри какъв съвет е дал на Лионел Меси за бъдещето му
Снимка: Getty Images

1479 0

Бившият съотборник на Лионел Меси в Барселона Даниел Алвеш разкри, че е посъветвал аржентинеца да остане в клуба, защото никъде другаде няма да се чувства по-добре:

"Казвал съм и преди на Меси, че е роден да бъде футболист на Барселона и Барселона е роден да бъде неговият клуб. Преди ми е давал съвет, така че и аз смятам да му дам сега. Преди ми беше казал да остана в Барселона, защото няма по-добро място. Попита ме реторично къде ще се чувствам по-добре. Затова останах", заяви Дани Алвеш пред "The Guardian".

"Сега му припомних този наш разговор. Все още не съм получил отговор от него, но знам, че едва когато напуснеш Барселона, осъзнаваш колко добър отбор е. Абсолютно всеки футболист, напуснал Барса, е съжалил. Всички са съжалявали, без значение колко добър сезон направят".

По-рано днес бивш защитник на Бока Хуниорс и аржентинския национален отбор при какви условия Меси е щял да спечели Световно първенство!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички