COVID-19 с нови удари по Барселона и Атлетико Мадрид


COVID-19 с нови удари по Барселона и Атлетико Мадрид
Снимка: Getty Images

1708 0

Испанските грандове Атлетико Мадрид и Барселона бяха ударени от нови случаи на коронавирус на фона на бушуващия Омикрон в Ла Лига.

Наставникът на шампионите Диего Симеоне и звездите на отбора Антоан Гризман, Жоао Феликс, Коке и Ектор Ерера тестваха положително за вируса днес.

Изявлението на „дюшекчиите“ за новозаразените идва след новината, че в Барселона има нови три случая сред играчите, с което общата бройка на инфектирани нарасна на деветима.

Сержиньо Дест, Филипе Коутиньо и Ез Абде са поредните играчи, които се заразиха с вируса, присъединявайки се към вече далите положителни проби Жорди Алба, Дани Алвес, Клеман Лангле, Усман Дембеле, Самуел Умтити и Гави.

„Футболистите са в добро здраве и се изолират по домовете си“, написаха от „блаугранас“ в свое съобщение. Каталунците гостуват на Майорка в Лигата на 2 януари, докато Атлети приема Райо Валекано в същия ден.

Лидерът в подреждането Реал Мадрид също беше ударен сериозно от Ковид-19, като сред заразените тази седмица са Тибо Куртоа, Федерико Валверде, Едуардо Камавинга и Винисиус Жуниор.

В същото време бяха въведени нови ограничения в Ла Лига заради коронавируса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички