Открива се златен шанс пред Фелипе Коутиньо за ударно начало на 2022 година


Открива се златен шанс пред Фелипе Коутиньо за ударно начало на 2022 година
Снимка: Getty Images

5133 0

На 2 януари Барселона ще изиграе първия си мач от новата 2022 година. Каталунците гостуват на Майорка в среща от 19-ия кръг на испанската Ла Лига, но старши треньорът Шави Ернандес има много проблеми в съблекалнята!

Заради контузии или Ковид-19 цели 13 играчи няма да могат да вземат участие в този двубой (вижте кои), което от своята страна ще "отвори" огромен шанс пред бразилеца Фелипе Коутиньо и той ще има възможността да стартира новата година по съвсем различен начин...

До момента през сезон 2021/22 полузащитникът се е появявал в игра в 16 мача - 12 в Ла Лига и 4 в Шампионската лига, но в голяма част от тях влизаше като резерва и може да се похвали само с 2 гола за 608 минути по терените. В днешния 29 декември каталунското издание "Sport" прогнозира на какъв състав ще заложи Шави срещу Майорка и името на Коутиньо е сред титулярите:

Тер Щеген, Араухо, Пике, Гарсия, Мингеса, Де Йонг, Нико, Рики Пуч, Абде, Жутгла и Коутиньо

Пред бразилеца се открива страхотен шанс да остави лошите спомени зад гърба си и да стартира уверено 2022 година с едно добро представяне срещу 15-ия в Ла Лига, доказвайки, че неговата "песен" на "Камп Ноу" все още не е изпята!

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички