Червените картони на Лионел Меси: Колко, кога и срещу кои отбори са те? (ВИДЕО)


Червените картони на Лионел Меси: Колко, кога и срещу кои отбори са те? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6382 0

Легендата на Барселона и Аржентина Лионел Меси е считан за един от големите спортсмени в съвременния футбол. Въпреки това, като всеки голям атлет и състезател, искащ винаги да печели, не е изненада, че дори и при него понякога нервите взимат връх.

Най-често това се случва, когато нещата не вървят по план. Спорно или не, Меси бе изгонен през 2019 година в спора за третото място на Копа Америка с Аржентина срещу Чили. А този му червен картон бе първият от... цели 14 години.

Първият му такъв е от 2005 година, когато дебютира за "гаучосите" срещу Унгария. Тогава двубоят за него приключва след едва 2 минути игра, след като 18-годишният Меси реагира агресивно срещу съперник, който го държи за фланелката.

Най-скорошният и същевременно трети и последен червен картон за шесткратния носител на "Златната топка" пък е от финала за Суперкупата на Испания през 2021 година. Тогава Меси удря без топка Асиер Виялибре в продълженията, а каталунците губят финала. Във въпросния случай главният съдия първоначално не му показва изхода, но следва преглед с ВАР и червен картон за звездата на Барселона.

Във видеото по-долу можете да видите и видеа от всичките 3 червени картона в кариерата на Лионел Меси. А самият Меси накара всички да му завиждат, показвайки задните части на своята любима (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички