Челси постави ултиматум на Атлетико (Мадрид) заради Мората


Челси постави ултиматум на Атлетико (Мадрид) заради Мората
Снимка: Getty Images/Guliver

2798 0

Испанският нападател Алваро Мората се завърна в Ла Лига през януари в отбора на Атлетико (Мадрид), след като Челси се съгласи да го пусне под наем. Лондонският клуб обаче може да върне Мората още това лято на "Стамфорд Бридж".

Според британския The Telegraph "сините" са предупредили "дюшекчиите", че именно това ще сторят, ако не направят сделка за постоянно, която ще струва 50 млн. паунда. Освен това лондончани са дали и ултиматум на колегите си от Испания. Припомняме, че Челси получи трансферна забрана от ФИФА и от клуба може да върнат своите играчи, които са дали под наем доста по-рано от очакваното. Желанието на Мората е да остане в Мадрид, тъй като с екипа на Челси не натрупа особено добри изяви.

Наставникът на Атлетико - Диего Симеоне, вече е запознат с това желание на нападателя, но всичко ще се реши от ръководството на клуба. Очаква се съвсем скоро от мадридския тим да привлекат големия талант на Бенфика - Жоао Феликс, за над 100 млн. евро. Въпреки това трансфер на Мората не се счита за невъзможен, тъй като "дюшекчиите" ще приберат солидна сума от трансфера на Антоан Гризман.

А какво заяви Мората за бъдещето си в Атлетико - вижте в тази новина на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички