Целта на Реал Мадрид на трансферния пазар: Да се раздели с още 9 футболисти


Целта на Реал Мадрид на трансферния пазар: Да се раздели с още 9 футболисти
Снимка: Guliver/GettyImages

7033 0

Преследването на Пол Погба и вече дадените 300 милиона евро за входящи трансфери ще накара Реал Мадрид да продължи активно да продава своите футболисти, а част от тях бяха гръбнакът зад успехите на "белия балет" в последните години, информират в Испания.

Продажбите на Матео Ковачич, Тео Ернандес и Маркос Йоренте балансираха бюджета на тима след сделките за Еден Азар, Лука Йович, Родриго, Ферлан Менди и Едер Милитао. Но за привличането на звездата на Манчестър Юнайтед са необходими още няколко изходящи трансфера, за да се самофинансира привличането на Погба.

Ръководството на Реал Мадрид най-вече иска да се отърве от Гарет Бейл и високата му заплата, но "кралете" няма как да вземат 100 милиона евро за него на този етап (сумата, за която беше привлечен). В същото време Иско и Лукас Васкес също за претенденти за напускане, ако в крайна сметка шефовете не успеят да продадат Гарет Бейл.

Хамес Родригес е най-сигурният напускащ, като Реал иска 50 милиона евро за него. Мариано Диас и Борха Майорал могат да си тръгнат при каквато и да е оферта от над 20 милиона евро. Хесус Вайехо, Брахим Диас и Дани Себайос пък по всяка вероятност ще бъдат отдадени под наем или ще бъдат продадени, но със клауза за обратно откупуване.

Диас междувременно няма никакво намерение да се откаже от фланелката с №7, което принуди Еден Азар да избере нестандартен номер в Реал (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички