Цели 9 от последните 14 точни удара към Куртоа са завършили с гол


Цели 9 от последните 14 точни удара към Куртоа са завършили с гол
Снимка: Getty Images/Gulliver

1200 0

Сериозен брой от последните 14 удара в очертанията на вратата на Реал Мадрид, пазена от Тибо Куртоа, са се превърнали в голове. Става дума за 9 гола или 64,2% от ударите, съобщава "Opta". Белгийският страж е спасил удари във вратата си само 5 пъти.

Куртоа премина в Реал през лятото на 2018 година от Челси срещу 35 милиона евро. През настоящия сезон той изигра 9 мача за "Кралския клуб", в които запази вратата си суха само два пъти, а в останалите мачове допусна 12 гола. Във футболните среди се коментира, че играта на Куртоа за клубния му тим е толкова слаба, че се създава усещането, че Реал Мадрид понякога играе без вратар.

Въпреки че доскоро бяха лидери в класирането в Ла Лига, целият отбор на "белия балет" не играе добре. Това се потвърждава в Шампионска лига, където тимът заема последното място в групата си. А съперници на "белите" този сезон са ПСЖ, Брюж и Галатасарай. В първенството момчетата на Зинедин Зидан спечелиха 5 от 9-те си досегашни мача. Вижте в този материал как наскоро Зидан коментира ситуацията с Куртоа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички