Реал Мадрид си хареса новата звезда на Байерн, готов е даде голяма сума


Реал Мадрид си хареса новата звезда на Байерн, готов е даде голяма сума
Снимка: Getty Images/Guliver

2271 0

Реал Мадрид има сериозен интерес към сензацията на Байерн Мюнхен Серж Гнабри. 24-годишният играч се намира в страхотна форма и не спира да бележи както за баварците, така и за националния отбор на Германия.

Според вестник Abendzeitung интересът на "белия балет" към Серж е много сериозен и мадридчани са готови да извадят на масата 80 милиона евро следващото лято.

24-годишният футболист направи истински фурор в двубоя срещу Тонтъм в Шампионска лига, отбелязвайки 4 гола за разгромната победа с 2:7 в Лондон. Освен това стана първият германец в историята, вкарал 10 гола за родината още в първите си 11 мача. Припомняме, че Байерн купи Гнабри за 7 милиона евро през 2017 година от Вердер Бремен. Договорът на футболиста с германския хегемон е до лятото на 2023 година и много трудно би се разделил с него.

Междувременно, играч на Реал Мадрид призна, че суперзвездата на Барселона - Лионел Меси, е негов фаворит от дълго време. Вижте за кого става въпрос, както и повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички