Бразилски квартет прави всичко възможно, за да уреди Неймар в Реал Мадрид


Бразилски квартет прави всичко възможно, за да уреди Неймар в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1652 0

Европейският шампион Реал Мадрид все още не се е отказал да доведе голямата звезда на ПСЖ Неймар на "Сантяго Бернабеу" това лято. Пътят до евентуален подобен трансфер обаче ще трябва да премине през много трудности, предвид факта каква сума пари изсипаха парижани за правата на бразилеца през лятото на 2017 година.

Всякакъв вид помощ в момента е добре дошла за "белия балет", като четирима бразилци дават всичко от себе си, за да помогнат за сделката. Става въпрос за две легенди на клуба, както и за двама настоящи играчи. 

Марсело и Каземиро в момента прекарват огромна част от бремето си с най-скъпия футболист в историята. Тримата споделят една съблекалня на Световното първенство по футбол 2018. За никого не е тайна, че Неймар и крайният защитник са повече от добри приятели. Отношенията между Ней и Каземиро също са отлични, като двамата играят заедно още от юношеските си години в "селесао". 

Легендите на "кралския клуб" Роберто Карлош и Роналдо са другите двама, които помагат за големия трансфер. 

"Той усеща, че има напрежение около него. Той обаче е един от най-добрите и прави така, че все едно няма подобно нещо. Искам да се наслаждава на играта и да бъде сред най-добрите на Световното заедно с Кристиано Роналдо", сподели Роберто Карлош преди дни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички