Размяна - Роналдо за Неймар?


Размяна - Роналдо за Неймар?
Снимка: Getty Images Guliver

5316 0

През последните седмици се говори все по-усилено за трансфер на Неймар извън Париж, както и за Роналдо далеч от Мадрид. Въпреки това, двата клуба към момента не са обсъждали размяна на двамата звездни нападатели.

Появи се информация, че този уикенд собственикът на ПСЖ Насер Ал-Келайфи е присъствал на двубоя от Световното първенство между Испания и Португалия, за да проследи играта на Кристиано Роналдо и да се опита да го убеди да се присъедини към френските шампиони.

По-късно се разпространи фактът, че Ал-Келайфи е бил в Доха по време на мача. След трансферът на Неймар изглежда недопустимо да бъде осъществен още един огромен трансфер с оглед на санкциите, които ще бъдат наложени от УЕФА за финансов феърплей.

От друга страна парижаните едва ли ще държат да направят размяна за своя най-добър футболист, като те настояват да задържат Неймар за поне още един сезон след продуктивното му представяне в изминалата кампания. Неймар от своя страна заяви в интервю, че се чувства щастлив в Париж, което е причина за ПСЖ да вярват на своя нападател.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички