Босът на Атлетико: Барселона не са ме търсили за Антоан Гризман


Босът на Атлетико: Барселона не са ме търсили за Антоан Гризман
Снимка: Getty Images/Guliver

2573 0

Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Серезо призна, че никой от ръководството на Барселона не се е свързвал с него за голямата звезда на "дюшекчиите" Антоан Гризман. Французинът заяви по-рано, че със сигурност напуска "Уанда Метрополитано", а Каталуния изглеждаше като най-вероятната следваща дестинация в неговата кариера - не и засега, поне според думите на Серезо.

"Антоан изкара пет години при нас и свърши страхотна работа. Разбираме се добре, всичко е било отлично. Надявам се, че където и да отиде, ще се отнасят добре с него. Но лично аз не знам нищо (б.ред. относно следващия му отбор). Дори смятам, че никой не знае. Никой не ме е търсил от Барселона", коментира Серезо пред Onda Cero.

По-рано през седмицата се появиха разкрития, според които Гризман е подписал договор с Барселона още през март. Сега обаче изглежда, че бъдещето на французина все още не е изяснено, а Барселона определено не бърза с действията по трансфера на играча.

А кои са най-големите трансферни саги на това лято и какво можем да очакваме от летния прозорец - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички