Бившият агент на Левандовски: Иска в Барса, за да докаже, че е по-добър от Бензема


Бившият агент на Левандовски: Иска в Барса, за да докаже, че е по-добър от Бензема
Снимка: Getty Images

2036 0

Бившият агент на Роберт Левандовски - Чезари Кухарски, сподели мнение, че суперзвездата на Байерн Мюнхен желае да играе в Ла лига, за да се докаже като по-добър от своя колега Карим Бензема. Според мениджъра нападателят няма мечти и приема футбола като работа.

"Той иска да докаже, че е по-добър от Бензема. Това е една от причините, поради които желае да отиде в Барселона. Левандовски няма мечти, за него футболът е работа, а той е един голям професионалист. Реал Мадрид и Барселона са на едно ниво", заяви полякът пред "Radio Ser".

"Барселона и Левандовски ще се борят заедно за подписа му. Мисля, че е възможно да се присъедини към тях. Ще трябва да окаже натиск върху Байерн, за да го освободят. Всички в клуба знаят, че иска да отиде в Испания. Неговият план беше Германия, след това Испания и накрая САЩ", разкри още агентът.

Междувременно действията на 33-годишния футболист ядосаха съотборниците му. Те смятат, че многократните изявления на техния колега са неуместни, вредят на отбора и въпросът трябва да бъде решен възможно най-скоро.

Ето какви са последните новини около трансфера на играча при "лос кулес"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички