Бивша звезда на Барселона е силно желан от Шави обратно на "Камп Ноу"


Бивша звезда на Барселона е силно желан от Шави обратно на "Камп Ноу"
Снимка: Getty Images

16002 0

Талантът на Барселона - Тиаго Алкантара, е пред изненадващо завръщане обратно на "Камп Ноу". "Sport" информира, че мениджърът на каталунците - Шави, иска да се подсили с завършилия емблематичната академия "Ла Масиа".

Според изданието Шави цени високо качествата на Тиаго и се надява Барселона да постигне договорка с Ливърпул за евентуалния му трансфер. Испанският специалист е на мнението, че бившият футболист на каталунците ще пасне отлично на халфовата линия и ще принесе шампионския манталитет, който притежава.

Тиаго може да се похвали с точно 100 мача за "блаугранас". В тях той реализира 11 гола и записа 20 асистенции. На "Камп Ноу" той триумфира в Шампионска лига през сезон 2010/11, както и 4 пъти в Ла Лига. Последва трансфер в Байерн Мюнхен на стойност 25 милиона. Футболистът прекара там 7 сезона, триумфирайки 7 пъти в Бундеслигата и веднъж в най-комерсиалния европейски турнир (2019/20).

В момента той защитава цветовете на Ливърпул. Има най-различни информации, че Юрген Клоп и управата на мърсисайдци искат да го продадат. В момента "Transfermarkt" оценява футболиста на 20 милиона евро.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Барселона се договори със заместника на Серхио Бускетс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички