Бивш скаут на Реал Мадрид: Бих заменил Винисиус с Кварацхелия


Бивш скаут на Реал Мадрид: Бих заменил Винисиус с Кварацхелия
Снимка: GettyImages

804 0

Бившият скаут на Реал Мадрид - Маноло Ромеро, разкритикува играта на Винисиус Жуниор. Той заяви, че ако зависеше от него, би разменил бразилеца за Хвича Кварацхелия от Наполи.

"Винисиус играе зле..."

"Нямам нищо против да сменя Кварацхелия с Винисиус. Той ще направи страхотна атакуваща линия с Мбапе и Родриго. Винисиус взема грешни решения, играе зле и се крие зад головете", анализира Ромеро, цитиран от "Mundo Deportivo".

Той нямало да постигне нещо голямо заради мозъка си

Той трябва да гледа мача с Жирона... 30 пъти

"С него трябва да говорите по различен начин. Трябва да го поставите пред екрана, да му покажете 30 пъти мача срещу Жирона и да му кажете: "Това е този Винисиус, който ни трябва. Ако ти не можеш да повториш това представяне, ще трябва да помислим". Те не поговориха с него както трябва. Трябва да го сплашат", продължи бившият скаут на "белите".

"Той трябва да повтори играта срещу Жирона и да спре да се заблуждава. Няма да постигне нещо голямо заради мозъка си, така че, ако сделката проработи, бих го сменил с Кварацхелия, който при това има повече голове", завърши той.

През настоящия сезон Винисиус е вкарал 10 гола в 19 мача от Ла Лига, дал е и 4 асистенции. Кварацхелия има същия брой голове в 26 мача от Серия А и същия брой асистенции. А ето кой сред нападателите в Реал е с най-лоша статистика. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички