Бивш директор в Барса за оставката на Бартомеу: Срам, това бе линч!


Бивш директор в Барса за оставката на Бартомеу: Срам, това бе линч!
Снимка: Miguel Ruiz - FCB

1062 0

Бившият директор на Барселона Хавиер Бордас заяви, че Хосеп Мария Бартомеу не е заслужавал да си тръгне от клуба с оставка. Според него последният президент на каталунците се е справил много добре на своя пост. Запитан как би оценил десетилетието със Сандро Росел и Бартомеу, Бордас заяви:

"Страхотно време. Спечелихме всички турнири, което е най-важното. Спечелихме всички трофеи, Барса е най-големият клуб в света, отборът с най-голям финансов оборот и най-много последователи в социалните мрежи. Всичко това не се е случило без причина", заяви бившият директор, цитиран от "Mundo Deportivo".

На въпрос заслужавал ли е Бартомеу такъв край, Бордас заяви: "Въобще не. Това беше срам, линч. Клубът беше атакуван заради най-малкия проблем, не го разбирам. Една от кризите се дължи на факта, че продавахме скъпи абонаментни карти, когато всичко беше направено, като се отчиташе икономиката на клуба. Трябва ли и това да бъде критикувано? Сега, когато пандемията започна, те унищожиха Бартомеу". А какво любопитно разкритие направи Бордас вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички