Вижте титулярите на Барса и Реал в последния мач без Меси и Роналдо (СНИМКИ)


Вижте титулярите на Барса и Реал в последния мач без Меси и Роналдо (СНИМКИ)
Снимка: Guliver/GettyImages

2336 0

Барселона и Реал Мадрид се изправят в първото за сезона Ел Класико в неделя следобед, но и в първия сблъсък между двата колоса от 2007 година насам, в който нито Лионел Меси, нито Кристиано Роналдо ще са на терена. За португалеца беше ясно още през юли, когато той премина в Ювентус, но Ла Пулга получи контузия в ръката, която го вади от игра за около 3 седмици.

Така в неделя ще гледаме първото Ел Класико без двамата футболни титани от повече от десетилетие насам, а титулярните състави преди 11 години са били коренно различни от това, което ще видим през уикенда.

Единственият футболист, който е бил на терена през 2007 година и ще играе и сега, е Серхио Рамос, който тогава се подвизава отдясно на отбраната на "белия балет". Освен това едва един играч има, който все още играе на най-високо европейско равнище (Шампионска лига) - Икер Касияс, който е в селекцията на Порто.

Титулярите на Барселона: Валдес, Абидал, Маркес, Милито, Пуйол, Шави, Яя Туре, Деко, Андрес Иниеста, Роналдиньо, Ето'о

Титулярите на Реал Мадрид: Касияс, Хайнце, Пепе, Канаваро, Рамос, Мамаду Диара, Баптища, Уесли Снайдер, Раул, Робиньо, Ван Нистелрой

Във въпросния двубой Реал Мадрид печели с 1:0 на "Камп Ноу". Дали историята ще се повтори, ще разберем в неделя вечер от 17:15 часа българско време. Може да следите Барселона - Реал Мадрид НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички