Без Меси и Роналдо: Барселона или Реал Мадрид е с по-скъп състав?


Без Меси и Роналдо: Барселона или Реал Мадрид е с по-скъп състав?
Снимка: Getty Images

2181 0

Футболният свят е притаил дъх в очакване на един от най-зрелищните и интригуващи двубои - "Ел Класико". Вечният спор за величие между Барселона и Реал Мадрид се подновява и дори не толкова добрата моментна форма на двата тима не отнема от блясъка на този сблъсък.

За първи път от години насам "кралския клуб" и каталунците ще премерят сили без съответно Кристиано Роналдо и Лионел Меси в своите състави. Все пак има достатъчно звезди имена и при двата тима. А кой според вас е по-скъпо оценен? Базирайки се на данни от специализирания сайт transfermarkt, екипът на SportLive ще отговори на този въпрос.

Футболистите на Роналд Куман се оценени на 672 милиона евро, докато тези на Карло Анчелоти - на 756 милиона евро. Тримата най-скъпи играчи на Барселона са Френки де Йонг (90 милиона евро), Педри (80 милиона евро) и Ансу Фати (60 милиона евро).

В Реал Мадрид най-високо оценени пък са Каземиро (70 милиона евро), Федерико Валверде (65 милиона евро) и Тибо Куртоа (60 милиона евро).

А кои играчи накараха и Реал Мадрид, и Барселона да се влюбят в тях?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички