Бернардо Силва заговори със съмнения за бъдещето си


Бернардо Силва заговори със съмнения за бъдещето си
Снимка: Getty Images/Guliver

1412 0

Звездата на Манчестър Сити - Бернардо Силва, обсъди плановете за бъдещето си пред португалския ежедневник "Рекорд". Футболистът се присъедини през 2017 г. към "гражданите" и има контракт с тях до 2025 г., но от месеци е свързван със световния колос - Барселона.

Офанзивният играч сподели, че наистина стои пред него възможността да смени английския гранд с друг клуб в близкото бъдеще, след като за тима на Гуардиола изигра 275 двубоя и се отчете с 50 гола и 56 асистенции.

"Не знам колко дълго ще съм добре. Аз съм на 28, ще навърша 29 през лятото и ще останат две години от договора ми с Манчестър Сити. Договорът ми ще приключи на 31. Няма да крия, че целта ми през последните години, ако нещо добро се случи другаде, вероятно ще бъде да се преместя в нов проект", споделя опитният играч през изданието.

Силва обаче сподели и по-задълбочени мисли около следващите години, но междувременно се завърна в юношеските години, когато бе част от Бенфика:

"Отивам в нов проект на 29 години, вероятно ще завърша този договор едва на 34. Ако ме попитате: какво си мислехте преди 10 години? Целта ми беше да се върна в Бенфика най-много на 32 години. Всичко зависи от следващото лято", отсече участника на Мондиал 2022.  

Вижте Барселона пред коя легенда предпочита Бернардо Силва!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички