Бенитес: Де Хеа не е наш футболист в момента


Бенитес: Де Хеа не е наш футболист в момента
Снимка: Gulliver/Getty Images

1231 0

Треньорът на Реал Мадрид Рафаел Бенитес заяви, че Давид Де Хеа не е футболист на испанския гранд. Интересното в случая е, че Бенитес няколко пъти повтори „в момента“, което навежда на мисълта, че все още има шанс стражът да премине в Кралския клуб.

Както е известно, Реал Мадрид отдавна иска да привлече Де Хеа, като такова е желанието и на самия футболист. Все още обаче не може да се постигне споразумение със сегашния тим на Де Хеа Манчестър Юнайтед.

„Де Хеа не е наш футболист в момента и това е нашето съобщение засега. Имаме няколко добри вратари в Реал Мадрид. Навас е нашият номер 1 в момента. Разговарях с него. Той е по-опитен от останалите ни вратари“, сподели Бенитес.

Реал Мадрид все пак привлече нов вратар, макар и това да не е Давид Де Хеа. Новото попълнение на Кралския клуб е стражът Кико Касия от Еспаньол, като новината бе потвърдена от президента на клуба от Барселона Жоан Кайет.

В момента Реал Мадрид се намира в Австралия, където ще участва на международен турнир. Утре от 12:00 часа отборът ще играе с Рома.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички