Белингам с постижение в Реал Мадрид, за което Роналдо, Бензема, Бейл и Кака биха завидяли


Белингам с постижение в Реал Мадрид, за което Роналдо, Бензема, Бейл и Кака биха завидяли
Снимка: GettyImages

1289 0

Джуд Белингам вкара два гола в първото си Ел Класико, донасяйки победата в добавеното време, за да сложи край на непобеденото начало на сезона на Барселона и да изпрати Реал Мадрид на върха в Ла Лига вчера (28 октомври).

Белингам пред емблематични за Реал имена

Джуд Белингам се превърна в първия футболист на Реал Мадрид през XXI век, който отбелязва две попадения в първото си Ел Класико, показва справка на "Squawka". Това е постижение, до което не успяха да се доберат едни от най-емблематичните и скъпи за "кралския клуб" имена през настоящия век като Кристиано Роналдо, Гарет Бейл, Кака, Карим Бензема и много други.

Детето чудо на английския футбол вече има 13 гола с екипа на мадридчани в 13 мача. Неговият рекорден трансфер от Борусия Дортмунд със сигурност се оказа успешен за испанския гранд. Мнозина са на мнението, че Джуд записа името си завинаги в историята на Ел Класико след вчерашното си представяне срещу Барселона.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Карло Анчелоти разкри формулата за обрата и успеха над Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички