Бейл: Зидан ми дава толкова свобода, колкото и Бенитес


Бейл: Зидан ми дава толкова свобода, колкото и Бенитес

2032 0

Крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл е доволен от решението на новия треньор Зинедин Зидан да му даде повече свобода на терена. Уелсецът реализира три гола за победата с 5:0 над Депортиво Ла Коруня.

Преди срещата се говореше, че Бейл е един от малкото недоволни играчи от уволнението на Рафа Бенитес и това може да го пришпори към връщане на Острова.

"Не искам да правя никакви заявления, искам просто да играя футбол. Всички знаят какъв играч беше Зидан. Не се съмнявам, че от него ще стане и класен треньор. Зидан ми дава толкова свобода, колкото и Бенитес. Радвам се на хеттрика, но главното е победата", заяви Бейл след мача на "Бернабеу".

Самият Зидан каза, че с идването му нищо не се е променило за играчите.

"Ще пробвам различни варианти и ще избера този, при който отборът ще играе най-добре. Да победиш с 5:0 не е лесно, така че съм доволен от отношението на футболистите към работата. Какво съм поискал от Бейл? Каквото и от другите играчи. Без топка да се отбранява, а с топката да играе. Относно Кристиано Роналдо, той проведе добър мач срещу Депортиво. Трябва и да вкарва, тъй като обича да го прави. Уверен съм, че Кристиано ще се отличи в следващите срещи", коментира Зизу. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички