Бейл проговори за взаимоотношенията си с Кристиано Роналдо


Бейл проговори за взаимоотношенията си с Кристиано Роналдо

2055 0

Гарет Бейл сложи точка на всякакви слухове за неразбирателство между него и другата голяма звезда на Реал Мадрид - Кристиано Роналдо. Както е известно, най-вече в английските таблоиди се промъква ежеседмично информация, че двамата не се разбират изобщо и дори не си говорят.

В интервю за "The Times" обаче уелсецът сложи край на подобни спекулации, като дори назова Роналдо като първият играч, с когото е установил контакт в "кралския клуб".

Барселона счупи рекорда за най-много отсъдени дузпи

"Той говори английски, което страшно много ми помогна в първите моменти на моето пристигане в Мадрид. Освен това се бяхме срещали по терените във Висшата лига, така че се познавахме и се разбирахме добре.

Пресата си измисля страшно много неща и са писали, че не се разбираме. Това не е вярно. Никога не сме имали проблем, дори не сме се карали. Той е изключително отдаден на футбола човек и всеки знае това.

Отлични новини в лагера на Реал Мадрид

Роналдо е изключително целеустремен. Понякога хората възприемат това по грешния начин. Но той е точно такъв", коментира Бейл отношението си към Роналдо.

Двамата се очаква да поведат Реал Мадрид във вторник вечер на "Етихад", когато "белия балет" се изправя срещу Манчестър Сити в първи полуфинал от Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички