Бейл е разочарован от уволнението на Бенитес


Бейл е разочарован от уволнението на Бенитес

1883 0

Крилото на Реал Мадрид Гарет Бейл е изключително разочарован от решението на клуба да уволни Рафаел Бенитес. Той е поискал  гаранции от новия треньор Зинедин Зидан, че ще е основна фигура в неговите планове, съобщава Sky Sports.

Уелският национал бе сред любимците на Бенитес и се представяше отлично под негово ръководство, реализирайки 9 гола и 7 асистенции в 13 мача в Ла Лига. Той често получаваше по-централна роля в схемата на испанския специалист, което определено се отразяваше благотворно на играта му.

Именно затова Бейл е останал разочарован от решението на Флорентино Перес, а медиите във Великобритания веднага заговориха, че английските грандове могат да опитат да се възползват от това. Ако уелсецът не е твърд титуляр под ръководството на Зидан до края на сезона, със сигурност Манчестър Юнайтед ще направят опит да го привлекат на "Олд Трафорд" през лятото, твърдят таблоидите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички