Бейл е безполезен в големите мачове на Реал Мадрид


Бейл е безполезен в големите мачове на Реал Мадрид

1938 0

Последният път, когато Гарет Бейл е играл важна роля за Реал Мадрид на терена, е в най-важния мач - финалът на Шампионска лига през сезон 2013/14 в Лисабон. Един месец по-рано крилото вкара решаващия гол във финала на Купата на Краля срещу Барселона.

Оттогава Бейл забележимо утихна. От май 2014 г. Гарет взе участие в 29 големи и важни мачове за своя клуб, но нито веднъж не успя да порази противниковата врата. Атлетико, във вратата на който Бейл вкара важния гол във финала на Шампионска лига, съвсем се превърна в Немезида за играча: след Лисабон уелсецът 8 пъти излиза на терена срещу "дюшекчиите", и нито веднъж не успя да помогне на съотборниците си.

Миналият сезон за Бейл също бе ужасен и от гледна точка на собствената му игра, и по отношение на здравето, защото той често бе гост в клубния лазарет. Днес, на сметката на британеца са 12 мача: 10 в Ла Лига (4 гола) и 2 в Шампионска лига (без отбелязан гол).

Статистиката на Бейл е далеч от показателите в предишните сезони, независимо от факта, че от сега нататък Гарет играе там, където иска, и има на сметката си 6 асистенции.

Marca.com

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички