Виляреал вкара гол №200 на Бенитес в Ла Лига


Виляреал вкара гол №200 на Бенитес в Ла Лига

1747 0

През настоящия сезон в Ла Лига Реал Мадрид в 15 мача е допуснал 13 гола. Решаващият гол, допуснат в мача с Виляреал в 15-и кръг при 0:1, стана под номер 200 за Рафаел Бенитес като треньор на отбор в Ла Лига.

За първи път в първото ниво на испанския футбол испанецът дебютира като треньор на Валядолид и в 23 мача отборът му пропусна 45 гола. Следващият клуб в кариерата на Бенитес стана Екстремадура. През сезон 1998/1999 отборът от Бадахос имаше в актива си 53 инкасирани гола. След това в списъка на треньора влезе Валенсия, с която специалистът два пъти празнува шампионска титла. За три сезона андалусийци допуснаха 89 гола. Следователно, в момента на преминаването му в Реал Мадрид Бенитес е бил с актив 175 мача в Примера и 187 инкасирани попадения.

През първата част на настоящия сезон "Кралският клуб" се утвърди като един от най-надеждните клубове не само в първенството, но и в Европа, благодарение на отличната игра на Кейлор Навас. Тогава "белите" загубиха своята крепкост в отбрана, но испанецът е твърдо решен да върне на отбора званието "най-малко пропускащ отбор".

Defensacentral.com

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички