ПСЖ помирява феновете с Неймар


ПСЖ помирява феновете с Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

2154 0

ПСЖ се опитва да изчисти репутацията на Неймар, която той има сред феновете. След края на трансферната сага около бразилеца стана ясно, че той ще продължи да играе в отбора през сезона и поради тази причина от ръководството се опитват да подобрят отношенията между бразилеца и парижани.

Припомняме, че той беше остро критикуван от феновете по време на преговорите си с Барселона. Във всеки един от двубоите на ПСЖ през сезона досега имаше транспаранти срещу Неймар, което е притеснило ръководството. От началото на кампанията бразилецът не е взел участие в нито една среща. Първоначално той лекуваше травма, а след това мениджърът Томас Тухел обяви, че няма да разчита на него докато няма ясна информация относно бъдещето му.

Ръководството на ПСЖ обяви, че ще започне разговори с феновете, в които ще се опита да ги убеди да приемат отново бразилеца в редиците на отбора и да го възприемат като една от звездите на тима, така както бе приет при пристигането си през 2017 година. А какво решение взе Реал Мадрид относно Неймар прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички