Бащата на Ансу Фати: Вече мога да умра спокойно


Бащата на Ансу Фати: Вече мога да умра спокойно
Снимка: Getty Images/Guliver

6156 0

Във вчерашния ден младата надежда на Барселона Ансу Фати се превърна в най-младия играч на тима от 1941 година, който дебютира с фланелката на отбора. Цяла седмица той тренира с първия отбор заради контузиите на Лионел Меси и Луис Суарес и вчера при разгрома срещу Бетис получи своите 10 минути слава на "Камп Ноу".

След края на срещата футболистът бе изключително щастлив от това, че е дебютирал и това е напълно нормално. Доста любопитен коментар обаче направи баща му, който сподели, че вече "може да умре спокойно".

"Вече мога да умра спокойно, защото видях всичко. Той беше там, на "Камп Ноу". Помня, когато се обади на майка си, за да ѝ каже, че ще тренира с първия отбор. Чух разговора и скочих от стола. Представяте ли си, той тренира с толкова големи звезди, а накрая дори игра с тях", сподели развълнуваният баща.

Днес пък стана ясно, че една от звездите на каталунците е много близко до това да осъществи изненадващ трансфер в Ювентус. Повече по темата може да намерите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички