Звезда на Барселона все по-близко до трансфер, преминава в Ювентус


Звезда на Барселона все по-близко до трансфер, преминава в Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

6626 0

До 2 септември има време отборите в Европа, без тези в Англия, да направят последни промени по съставите, с които ще атакуват върховете в своите първенства и европейските клубни турнири. Един от най-дейните това лято бе шампионът на Италия Ювентус, който привлече редица доказани футболисти в редиците си.

Сега обаче изглежда, че "старата госпожа" мисли за още един нов и отново в халфовата линия. Става въпрос за хърватския халф Иван Ракитич, който бе гласен за продаване от Барселона още през лятото. 

Във вчерашния ден, когато Барселона излезе в своя мач с Реал Бетис, си пролича липсвата на хърватина в редиците на шампионите. Серхио Бускетс и Френки Де Йонг бяха в средата, а Ракитич прекара всичктие 90' на резервната скамейка. "Diario Sport" твърди, че причина за това е, че Барса и Юве вече са в напреднали преговори и в най-скоро време сделката ще стане факт.

При победата с 5:2 на Барселона над Бетис пък Антоан Гризман показа новия си начин за празнуване на гол. Феновете на баскетбола бързо разбраха, че световния шампион с Франция е взаимствал идеята от великия Леброн Джеймс, като повече по темата може да видите в материала на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички