Бащата и братът на Меси го убеждават да не преподписва с Барселона?


Бащата и братът на Меси го убеждават да не преподписва с Барселона?
Снимка: Getty Images/Guliver

7901 0

Роднините на Лионел Меси настояват капитанът на Барселона да премине в Пари Сен Жермен, съобщава "Le Parisien". Както е известно, суперзвездата е свикнал да обсъжда бъдещето си със своя баща Хорхе, който е негов агент, и с един от братята си. И те и двамата настояват той да отиде във френския клуб.

Според изданието ПСЖ предлага на аржентинеца по-ниска заплата от това, което е бил готов да му даде в предишни сезони. Въпреки това възнаграждението на Меси на "Парк де Пренс" пак ще бъде по-високо от това, което той получава в Барселона. Френският гранд е готов да му предложи и бонус при подписване.

Съобщава се, че нападателят иска да подпише нов договор с каталунския клуб, но вече не вярва в отбора. През настоящия сезон Барселона ще завърши на трето място в шампионата. Тимът на Роналд Куман отпадна едва в осминафиналите на Шампионска лига. Меси не се чувства комфортно в отбор, чиито сили стигат за спечелването на Купата на Краля. Той иска да бъде в силен отбор, който води битка за всички значими трофеи. А как вижда Роналд Куман своя тим без Меси вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички