Бартомеу включил специална клауза в договора на Сетиен относно следващия президент на Барселона


Бартомеу включил специална клауза в договора на Сетиен относно следващия президент на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1793 0

Кике Сетиен официално бе представен като заместник на Ернесто Валверде в Барселона, като голяма изненада бе в продължителността на договора му. Той е до 2022 година, а причината президентските избори в каталунския клуб, които да година по-рано.

Медиите в Испания разкриха, че Хосеп Мария Бартомеу е включил специална клауза в договора на Сетиен.Според нея, който и да е следващият президент, той ще има правото да вземе решение относно това дали да запази Сетиен, или ще си тръгне. Това означава, че кандидатите за президент може да си имат свои идеи за наставник на каталунците.

61-годишният испански наставник е подписал договор за две години и половина до лятото на 2022-ра. През последните два сезона той водеше тима на Реал Бетис. Сетиен бе свързван с треньорската позиция на „Камп Ноу“ още през януари 2019г., но тогава до сделка не се стигна. А ето какво обещание даде наставникът още при първата си пресконференция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички