Кике Сетиен даде сериозно обещание за представянето на Барселона


Кике Сетиен даде сериозно обещание за представянето на Барселона
Снимка: Getty Images/Gulliver

4121 0

Новият наставник на Барселона Кике Сетиен даде първата си пресконференцията след назначението, като обеща да пренесе неговата философия за футбола и на "Камп Ноу". Той сподели, че изобщо не се е колебаел дали трябва да приеме предложението.

"Благодарение на клуба се сбъдна една от най-дивите ми мечти, които не си представях, че ще станат факт. Развълнуван съм за проекта и за това предизвикателство. Вчера се наслаждавах на разходка покрай кравите в моя град, сега тренирам най-добрите играчи в света. Никога не съм си мислил, че Барселона ще ме поиска, тъй като нямам дълго CV", заяви той.

"Това, което имам е философията, която обичам. Не мога да съм сигурен, че това ще е достатъчно, но съм благодарен. Когато отида в някой отбор, мога да гарантирам едно нещо, че той ще играе добре. Валверде винаги ми е изглеждал като много коректен човек и оценявам това, което е направил. Говорих с него, за да обсъдим нкои неща, които може да са полезни за мен. Искам да му благодаря, че ми оставя отбора на първо място в лигата".

"Няма как да знам дали моят начин е най-добър, но така действам аз и съм убеден, че мога да приложа своите идеи. Основното нещо е да спечелим всичко, което можем. Клубът изисква всяка година да ставаме по-добри и да спечелим, колкото може повече титли. Най-важното нещо е филосфията. Може да променим схемата, но първо трябва да говорим с играчите. Философията на игра няма да бъде променена. Наслаждавах се много години да гледам Барселона и тези играчи. Да тренираш най-добрите, дори още не знам какво означава", допълни още той.

А между кои четирима футболисти евентуално ще избира Барселона за заместник на Суарес, след като той се контузи - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички