Барселона записа няколко негативни рекорда след загубата на "Камп ноу"


Барселона записа няколко негативни рекорда след загубата на "Камп ноу"
Снимка: Guliver/GettyImages

887 0

Испанският шампион Барселона записа изненадваща загуба у дома от отбора на Реал Бетис. С това поражение с 3:4 на "Камп Ноу" каталунците записаха няколко негативни рекорда.

За последно преди 15 години Барселона е получи 4 гола във вратата си на собствения си стадион, пише Mundo deportivo. Освен това Барса получи цели 18 попадения в първите 12 кръга на Примера дивисион - нещо, което не се бе случвало от сезон 1974/75. Загубата от "зелено-белите" прекъсна и впечатляващата серия от 42 мача без поражение на "Камп Ноу".

Въпреки загубата на 3 точки Барселона все пак остава начело в първенството както. Лидер е и в своята група в Шампионска лига, но колебанията в защита започват все повече да личат. Един от най-големите недостатъци е нестабилността в отбраната на каталунцкия тим. Партньорството на Умтити с Жерар Пике носеше стабилност миналата кампания и може и сега да доведе до ползотворен ефект. Със сигурност обаче в  Барса трябва да вземат мерки за играта в дефанзивен план иначе им предстоят доста тежки дни, сигурни са в Испания. 

За единия от головете във вратата на домакините носеше огромна вина и вратаря Тер Щеген. Вижте какъв гол допусна

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички